Autor: Gimnàstic de Tarragona

Autor: Gimnàstic de Tarragona

El Nàstic està pendent de la Federació per acabar de perfilar la campanya d’abonaments

Publicat dijous 09 de Juliol de 2020 19:45
  • Joan Mercadé


El Nàstic de Tarragona continua treballant en la confecció de la campanya d’abonaments de cara a la temporada vinent. És per això que està pendent de la decisió que prendrà la Federació en el format i inici de la temporada.

El que sí que ha fet el club és prorrogar la renovació automàtica dels carnets de cara a la temporada vinent. Històricament ho feien el mes de juliol, però aquest any, de forma excepcional, faran efectiva la renovació el mes d’agost. Aquesta mesura és per poder presentar abans la campanya d’abonaments i que el soci decideixi si vol continuar formant part del club o no.

El responsable de l’àrea de Màrketing i Marca Social del Nàstic, José Maria Andreu, ha declarat que estan pendents de les dates i el format de la nova temporada de Segona Divisió B per confeccionar una campanya d’abonaments. De cara a l’any vinent, el club recorda que tenen present la compensació dels sis partits que no s’han pogut disputar al Nou Estadi

Aquesta demora en la decisió de la Federació també afecta a altres clubs de la categoria. L’entrenador de l’Olot i exjugador del Nàstic, Raúl Garrido, ha afirmat que la decisió de l’organisme té molta importància en la planificació dels equips i en les vides personals dels jugadors.

La Segona Divisió B i la Tercera Divisió són les úniques categories del futbol espanyol que encara no han decidit de forma oficial les dates de retorn.