El Nàstic fitxa Pedro Martín, pitxitxi del grup III de Segona B la temporada passada

Publicat dimarts 20 de Agost de 2019 16:34
  • Nàstic
  • TarragonaDigital / Tarragona Ràdio

El club grana arriba a un acord amb el Lleida Esportiu pel traspàs del davanter centre que la temporada passada va marcar setze gols al grup tercer de Segona B. Martín signa fins al juny del 2022

 

El Nàstic de Tarragona ja té el davanter somiat per aquesta temporada: Pedro Martín. L’equip grana ha anunciat aquest migdia la incorporació a l’entitat tarragonina del màxim golejador del grup tercer de Segona B la temporada passada amb el Lleida Esportiu, fet que completa una davantera molt potent amb la presència del nom mediàtic de Jonathan Pereira, la presència del prometedor Joel Lasso i la futura oficialització del fitxatge de Gerard Oliva, qui la campanya 2016-2017 va anotar divuit gols en la categoria de bronze.

 

Un davanter referència

Pedro Martín, nascut a Málaga fa 27 anys, mesura 189 centímetres d’alçada i està cridat a ser el davanter centre referència de l’esquema tàctic de Xavi Bartolo. El golejador malagueny s’ha incorporat a la disciplina nastiquera procedent d’un Lleida Esportiu on la campanya passada va anotar setze gols durant tot el campionat, marcant-se tretze en els quatre primers mesos de competició. El balanç total, setze dianes en uns 2.766 minuts al llarg de 34 encontres de lliga.

 

L’arribada de Martín al Nàstic es produeix després d’un estiu on el seu nom ha estat sobre la taula i on la direcció esportiva grana ha vist com s’apropava i allunyava. Conscients de la seva clàusula de rescissió amb el Lleida Esportiu, xifrada en 150.000 euros, el club presidit per Josep Maria Andreu es resistia a pagar aquesta quantitat. En aquest sentit i per intentar rebaixar mediàticament la importància de l’operació es posicionava el director esportiu Sergi Parés el passat 8 d’agost en una entrevista a TarragonaDigital.com: «Per nosaltres el Pedro no és una prioritat. És un bon jugador, l'hem seguit molt. Ha jugat dues o tres temporades a Segona i no ha funcionat i en canvi a Segona B, l'any passat, va explotar. El passat va ser el primer any que va fer gols de veritat. Està en creixement, en una bona edat, és un jugador interessant però estem a Segona B. El club està en disposició d'afrontar un traspàs però amb racionalitat i sentit comú no sé si és el que toca, veurem com va el mercat». Finalment, el Nàstic ha decidit tirar endavant l'operació veient que les altres possibilitats es desfeien pel camí.

 

Pedro Martín, «molt feliç i il·lusionat»

El nou davanter del Nàstic encara no ha estat presentat com a nou futbolista dels tarragonins però ja ha volgut dirigir-se cap a seu nou públic. En una carta publicada al seu compte de Twitter, el malagueny afirma estar «molt feliç i il·lusionat d’arribar a aquest grandíssim club amb tanta història i amb la seva gran afició que algun cop m’ha tocat patir, com també agraït amb el club per la confiança dipositada en mi. Des d’avui, intentaré donar el màxim de mi amb treball i entrega per aquests colors. Junts intentarem aconseguir els objectius, vull agrair-vos totes les mostres d’afecte que he anat rebent. Anem a per totes!!», ha sentenciat. Martín té previst conèixer els seus nous companys en l’entrenament de demà dimecres a les 10.00 hores al Complex Esportiu Futbol Salou.