El Nàstic Genuine, a punt per a la tercera fase

Publicat dijous 04 de Abril de 2019 06:50
  • Esports
  • Joan Alfons López
  • TarragonaDigital


Rafa Magrinyà

El Nàstic Genuine tornarà a l’acció aquest cap de setmana després de dos mesos d’espera afrontant la tercera fase de la temporada de LaLiga Genuine. Els jugadors, sota les ordres de Rafel Magrinyà i Jordi Gornals, viatjaran cap a Madrid per disputar tres partits més de la campanya. El Rayo Vallecano serà el club amfitrió, acollint el desenvolupament dels partits a la Ciudad Deportiva Fundación Rayo Vallecano. La capital de l’Estat serà una de les dues seus d’aquesta tercera fase, ja que del 26 al 28 d’aquest mes serà el municipi segovià de Los Ángeles de San Rafael qui tanqui la penúltima cita de la campanya Genuine.

La competició, dividida en el grup Esportivitat i en el grup Companyerisme, veurà com aquest cap de setmana es posa en acció el primer. Els grana, enquadrats en aquesta part de la competició després de la primera cita de LaLiga Genuine a Tarragona, jugaran dos partits dissabte i un diumenge. Dissabte a les 10.00 hores obriran la jornada enfrontant-se a l’amfitrió: el Fundación Rayo Vallecano. Els nastiquers també s’encarregaran de posar punt final al dia jugant contra l’Espanyol a les 19.00 hores. La jornada de diumenge la basarà un únic encontre: a les 11.00 hores contra el Lugo.

L’expedició del Nàstic Genuine la formaran setze jugadors, sent-ne dos els porters, i sortiran des de l’estació de l’AVE del Camp de Tarragona divendres a les 16.30 hores, aproximadament. La tornada està prevista diumenge a les 17.30 hores per un grup de jugadors que patirà una important rotació respecte a la darrera cita del torneig del passat mes de febrer.