El Nàstic ha fet arribar a Brugui dues propostes de renovació

Publicat dimecres 07 de Abril de 2021 06:46
  • Jordi Blanch
  • Nàstic


Lluís Fàbregas (Director General del Nàstic)

La continuïtat del davanter és el gran objectiu del club, però de moment el futbolista vol esperar. Les darreres dues setmanes han estat intenses pel que fa a renovacions, han allargat la seva vinculació amb el club grana Pol Ballesteros, Fran Miranda i Javi Bonilla, en els propers dies serà el torn d’Alex Quintanilla, però de moment l’objectiu número u es resisteix, aquest no és altre que Brugui.

El director general del Nàstic Lluís Fàbregas, ha explicat en una entrevista al Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio, que volen assegurar-se el futur de Roger Brugué vinculat al club grana i que ja li han fet dues propostes, tot i que saben que el de Bàscara vol jugar la propera temporada a segona divisió i per tant segurament serà una renovació que haurà d’esperar a final de temporada.

Amb qui de moment sembla aparcada la renovació fins a final de temporada és amb l’entrenador Toni Seligrat. Des del Nàstic mantenen que estan molt contents de la feina del de Torrent, però sembla que les parts volen finalitzar la temporada per negociar la renovació, tal com deixa entreveure el director general.

Lluís Fàbregas, diu que el repte del Nàstic és molt clar, aconseguir l’ascens a segona divisió i que lluitaran en aquesta fase per aconseguir una de les setze places que disputaran el play-off d’ascens a la lliga de futbol professional.

La plantilla del Nàstic va tornar ahir als entrenaments en sessió de tarda, avui continuarà preparant el partit de diumenge a Alcoi al Complex Esportiu futbol Salou. Pel partit de diumenge, en principi Toni Seligrat no té cap baixa.

Per cert que avui el convidat a l’entrevista del Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio serà el migcampista Fran Miranda.