El Nàstic juga a Vila-real el penúltim amistós de la pretemporada

Publicat dimecres 14 de Agost de 2019 08:13
  • Jordi Blanch
  • Nàstic


Juan Rodríguez

Ho farà a partir de les set de la tarda a la Ciutat Esportiva del club groguet i per jugar davant el Villareal B.

Els granes disputaran el sisè amistós de la preparació, dels cinc jugats fins ara n'ha guanyat dos davant rivals de tercera divisió com el Peralada i La Pobla, n’ha empatat un davant el Girona de la segona divisió i ha patit dues derrotes davant el Zaragoza de segona divisió i davant l’Espanyol B de la 2ªB.

Tot i que les sensacions han anat millorant i l’equip vol anar a més i creixent. És per això que afronten aquesta setmana els dos «testos» més reals de la pretemporada davant dos rivals de la lliga. El defensa del Nàstic, Juan Rodríguez, diu que és important competir al màxim en aquests compromisos i tancar la pretemporada amb bones sensacions.

Juan Rodríguez, té molt clar que l’equip cada dia competirà millor i no amaga que tots els futbolistes que composen la plantilla estan preparats per assolir els objectius. El gallec, no amaga que saben que no hi ha altre repte que jugar el play-off i buscar l’ascens i el retorn al futbol professional.

L’exjugador de l’Sporting de Gijón, diu que per a ell no és un trauma baixar de categoria i abandonar la segona divisió per venir al Nàstic a jugar a 2ªB. Rodríguez, diu que vol ser important aquesta temporada i està convençut que és donar un pas enrere per agafar impuls i donar-se dos endavant.