El Nàstic negocia amb René Román i el club espera tancar el seu fitxatge avui mateix

Publicat divendres 15 de Gener de 2021 14:13
  • Jordi Blanch
  • Joan Andreu Pérez
  • Joan Mercadé


Felipe Sanchón, excompany de René Román

El Nàstic negocia amb René Román i espera tancar-lo avui mateix. Segons ha pogut saber Tarragona Ràdio, el porter andalús és l’opció amb la qual està treballant l’equip per omplir la baixa que va deixar la marxa de Wilfred. El club i el seu representant estan negociant durant aquest divendres per tancar el seu fitxatge i l’esperança del club és fer-ho oficial avui mateix. El porter arriba lliure després de la seva aventura al futbol de Rumanía, al Dinamo de Bucarest. Amb experiència a la Segona Divisió i al futbol espanyol, René, de 37 anys, encaixaria a la perfecció amb el perfil que buscava el club. 

Aquest divendres serà clau per la seva arribada i al llarg del dia d’avui es pretén que es faci oficial el seu fitxatge, segons ha pogut conèixer aquesta emissora. Aquest matí, el compte de Twitter @cazurreando_com ja avançava que l’arribada d’Álvaro Ratón al Nàstic s’havia complicat per la negativa del Zaragoza a facilitar la seva sortida. Precisament, el mateix René Román havia de ser el substitut de Ratón a l’equip aragonés. Tot s’ha girat i Ratón continuarà al Zaragoza i René Roman fitxarà pel Nàstic, sempre i quan arribin a un acord durant el dia d’avui el club i el representant del jugador. Un jugador que el coneix bé és Felipe Sanchón, qui va coincidir amb ell al Girona. Diu que el Nàstic fitxa un porter de categoria superior.

Román és un porter amb molta experiència sota pals. Als seus 37 anys ha jugat a diversos equips espanyols i a la Segona Divisió. De fet, abans de marxar a Rumanía, el porter havia jugat set temporades consecutives al futbol de plata. A l’equip on va jugar més partits va ser a l’Almeria, on va jugar dues temporades i mitja. Allà va deixar la porteria a zero en 29 ocasions en 95 partits. També ha estat al Girona, la Ponferradina, el Jaén o el Llagostera.

A tot això, l'emisora Aragón Deporte afirma que el motiu pel qual Ratón no ha fitxat pel Nàstic ha estat que René Román no ha superat les proves físiques. Veurem com acaba la situació del porter, el qual està sent el principal protagonista de l'inici del mercat d'hivern.