Lluís Fàbregas

El Nàstic no vol repetir projectes fallits com les dues darreres temporades

Publicat dimarts 12 de Juny de 2018 11:53
  • Jordi Blanch
  • Nàstic
  • Esports

Dues salvacions al límit fan que ara es treballi per un canvi de rumb en la parcel·la esportiva.

Han estat dues temporades amb molt de patiment en que l’equip ha aconseguit la permanència després d’un canvi d’entrenador a manca de tres jornades i amb l’obligació de sumar les tres victòries per assolir la salvació.

Són dies de reflexió, anàlisi i sobretot pressa de decisions, on la més important és la de canviar el model esportiu on Promoesport ha estat qui ha dirigit la parcel·la esportiva els darrers cinc anys i ara el consell d’administració amb el president Josep Mª Andreu al capdavant volen trencar amb aquest model i tornar a confiar amb una comissió esportiva que fins l’arribada de l’empresa de representació de futbolistes sempre havia dirigit aquesta parcel·la delegant amb el director esportiu de torn. El proper i el primer d’aquest nou projecte que es tancarà abans de final d’aquesta setmana serà Arnal Llibert.

El director general del Nàstic, en una entrevista al Sempre Nàstic reconeixia que s’han pres decisions equivocades en aquestes dues darreres temporades. Lluís Fàbregas, assegura que no es poden equivocar cara el futur.

Fàbregas, ha explicat com ha de interpretar el soci i accionista aquests moviments i que busquen el millor per l’entitat i volen que aquesta propera temporada no hi hagi el neguit dels dos darrers anys i que el club vol treballar per objectius més ambiciosos.