El Nàstic només contempla fitxar un porter en aquesta finestra de fitxatges

Publicat dimarts 12 de Gener de 2021 06:59
  • Jordi Blanch
  • Nàstic


Lluís Fàbregas (Director General del Nàstic)

El Nàstic no busca cap altre futbolista en el mercat d’hivern que no sigui un porter. Recordem que el mercat està obert des de fa alguns dies i que es tancarà el dilluns 1 de febrer de les sis de la tarda.

Normalment el Nàstic sempre ha estat molt actiu a la finestra de fitxatges del gener. Gairebé sempre per necessitats de l’equip, tot i que enguany per primer cop totes les necessitats es centren a trobar un porter per substituir la baixa de Wilfred.

El director general del Nàstic, diu en una entrevista a Tarragona Ràdio que no han rebut cap petició per part del tècnic per reforçar altres posicions i tots els esforços se centren a contractar un porter que podria arribar en els propers dies. Lluís Fàbregas, reconeix també, que estaran atents a les opcions que es puguin presentar.

Fàbregas, també ha dit que aquest 2021 hi ha molta il·lusió per aconseguir l’ascens a segona divisió. Creu que ha de ser un any en què l’equip ha de continuar amb les bones sensacions que hi ha des d’inicis de temporada i assolir l’objectiu.

La plantilla del Nàstic va tenir ahir sessió de recuperació, avui gaudeix de jornada de descans i demà tornarà als entrenaments per anar preparant el partit del diumenge vinent a les 12h del migdia al Nou Estadi davant el FC Barcelona B.

Demà el convidat a l’entrevista del SN serà el tècnic dels granes Toni Seligrat.