El Nàstic podria començar la temporada 2020-21 a mitjans d’octubre

Publicat dilluns 10 de Agost de 2020 19:38
  • Esports
  • Tarragona Ràdio


Josep Vives (Delegat Territorial FCF)

El Nàstic de Tarragona podria començar la temporada 2020-21 a mitjans d’octubre. El delegat territorial i vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Josep Vives, ha afirmat a Tarragona Ràdio que la Federació planteja fer un protocol de seguretat que tindrà l’aval del Consell Superior d’Esports i un cop sigui aprovat, hauran de passar quatre setmanes per iniciar les competicions que depenen de l’ens. Així doncs, el club de Tarragona podria iniciar la temporada a mitjans d’octubre.

La versió oficial de la Federació Catalana és que s’espera l’inici de la Segona Divisió B i la Tercera Divisió per la primera quinzena d’octubre. Si no es fa el dia 4 d’octubre, l’inici de la temporada a Segona Divisió B seria el cap de setmana del 10 i 11 d’octubre.

El delegat i vicepresident també ha afirmat que les competicions de futbol territorial pretenen continuar amb els horaris estipulats i s’haurà de fer un protocol conjunt amb la Generalitat per aplicar-se al conjunt de les instal·lacions esportives.

Més endavant, la Federació Espanyola convocarà més reunions per parlar del format de competició, ascensos i descensos. El que ha fet oficial l’ens federatiu és la promoció de quatre equips, fet que provoca una Segona B de 102 equips. El CD Lealtad, CD Alcoyano, CD Marino i el Linares Deportivo seran els quatre equips ascendits que no van poder disputar la fase addicional.

La decisió l’ha pres la Comissió Gestora de la Real Federació Espanyola de Futbol i ho ha fet davant la impossibilitat de trobar dates per la disputa de la promoció.