El Nàstic presenta l'equip Genuine per la primera jornada 2019/2020

Publicat dimarts 12 de Novembre de 2019 06:21
  • Nàstic
  • TarragonaDigital / Tarragona Ràdio


Bito Fuster

Més de 340 voluntaris participaran de la primera jornada de la tercera temporada de LaLiga Genuine entre el divendres i el diumenge. El Nàstic va celebrar aquest dilluns la jornada del Voluntariat Grana al Pavelló del club per acabar de formar els integrants i, de pas, realitzar la presentació dels setze jugadors convocats de l’equip Genuïne amb els capitans Rubén Almazán i Álvaro Cano al davant.
Els 340 voluntaris participants en aquesta edició provenen del Col·legi Sant Pau Apòstol, l’Institut Martí i Franquès, l’Escola Mare Nostrum, el Col·legi La Salle de Tarragona, així com voluntaris del Nàstic i treballadors de la companyia BASF. Bito Fuster, coordinadora del Voluntariat Grana, ha reconegut que és un motiu d’orgull poder comptar amb tanta implicació cap a l’organització.
Cal recordar que divendres 15 de novembre, a partir de les 20 hores, tindrà lloc la posada en escena sobre la gespa del Nou Estadi de la primera jornada de LaLiga Genuine, espai on desfilaran els 36 equips participants, una presentació que podreu seguir en directe per Tarragona Ràdio. Mentre que dissabte i diumenge es jugaran els partits de futbol al Complex Esportiu Futbol Salou. El Nàstic debutarà dissabte a les 10 del matí davant el Villareal, partit que també podreu seguir per Tarragona Ràdio. La jornada tindrà continuïtat per els granes a les 17h del mateix dissabte davant l’Sporting de Gijón i tancaran aquesta primera jornada diumenge a les 12h davant el Betis.