El Nàstic tanca dissabte una positiva pretemporada jugant a Castelló

Publicat divendres 11 de Agost de 2017 09:08
  • EsportsdelCamp.cat/Tarragona Ràdio

El Nàstic tanca demà una positiva i esperançadora pretemporada jugant al camp del Castelló.

 

Els grana, que ahir dijous van gaudir de jornada de descans després del partit contra el Zaragoza, tornaran avui a la feina en una doble sessió que es realitzarà al Nou Estadi per encarar una recta final de preparació estival que finalitzarà demà dissabte a les 8 del vespre amb la visita al camp del Castelló. Les quatre victòries aconseguides i l'empat contra el tot poderós Barça fan que, numèricament, la pretemporada tarragonina sigui positiva. A més, el nivell de joc mostrat per l'equip i per la majoria de les noves incorporacions donen motius per a ser optimista. Lluís Carreras, tècnic grana, toca de peus a terra tot i reconèixer que el seu Nàstic arriba a la línia de sortida de la cursa de 42 jornades en un bon moment general.

 

CARRERAS - EQUIP BE

 

Més enllà ha anat una de les sensacions de la pretemporada: Omar Perdomo. El jugador canari, cedit pel Tenerife, s'ha embutxacat al públic amb les seves actuacions per la banda. Un gol i dues assistències en els 235 minuts que ha disputat aquest estiu són un fidel reflex d'un futbolista amb ganes de créixer. Tot i que a l'estiu els triomfs no aporten punts, Omar és optimista i ambiciós: creu que el Nàstic lluitarà per pujar a Primera Divisió.

 

OMAR - ARRIBA SEGURO

 

A partir de 2/4 de 10 en la sessió matinal i a partir de les 7 en la sessió de la tarda, els grana s'entrenaran a les instal·lacions del Nou Estadi.

Per cert ahir es van donar a coneixer els horaris del partit de copa entre el Nàstic i el Lugo. El compromis que els grana jugaran com locals sera el dimarts 5 d' agost a 3 quartts de set de la tarda

també es va anunciar els horarrios de la tercera i quarta jornada de lliga, dissabte 2 de setembre els de lluis carreras rebran al sporting a les 18h de la tarda, divendres 8 de setembre a les 21

es disputara el Cadis -Nàstic