El Nàstic tanca el darrer exercici economic per sota dels dos milions d' euros de deficit

Publicat dilluns 07 de Agost de 2017 08:11
  • Jordi Blanch

 

 

Bones notícies per les arques del Nàstic. Si fa uns anys es va témer per la possibilitat de desaparició del club tarragoní per un deute econòmic de gairebé vuit milions d'euros, el Gimnàstic avui respira més tranquil. La temporada passada el deute es va eixugar fins els quatre milions, i amb el tancament d'aquest curs al passat 30 de juny es preveu una notable reducció. Lluís Fàbregas, director general del club grana, assegura que faltaran poc menys de dos milions d'euros per deixar el deute a zero.

 

 

 

Tal i com explica Fàbregas, una de les claus per anar reduïnt el deute les últimes temporades han estat les vendes de jugadors clau de l'equip, com Naranjo o Aburjania. El traspàs de Valentín al Deportivo de la Coruña per gairebé un milió d'euros fa que deixar les comptes del club totalment sanejades sigui quelcom molt probable en acabar aquest exercici econòmic que tot just ha començat. Les dues últimes temporades al futbol professional han aportat, també, una suma considerable de diners en concepte de drets de televisió.

 

 

 

Els resultats esportius de la darrera temporada van posar Promosport i Rodri a l'ull de l'huracà. Fàbregas reafirma el compromís de l'empresa de representació de jugadors i d'una de les seves cares visibles amb el projecte del Nàstic.

 

 

També estan molt satisfets al club amb la resposta a la campanya de renovaciço de carnet que tots just fa poc més d´un mes que està en marxa i que ha superat els 6000 socis.