El Nàstic tanca files davant la mala dinàmica

Publicat dimarts 10 de Setembre de 2019 07:00
  • Jordi Blanch
  • Nàstic


Lluís Fàbregas

Lluís Fàbregas

El Nàstic tanca files per sortir d’aquesta mala dinàmica de inici de temporada. Plantilla i cos tècnic van visionar ahir el partit sencer davant l’Andorra per repassar les errades i les sensacions.

Va ser la primera feina que va tenir la plantilla abans de sortir a entrenar a l’annex del Nou Estadi. Van ser dues hores de vídeo i xerrada que van fer que l’equip acabes sortint a la gespa prop de 2/4 de 1 del migdia. Avui la plantilla té jornada de descans i a partir de demà començarà a preparar el partit de diumenge a Saragossa davant el CD Ebro.

Les dues derrotes a casa han fet mal en la confiança, per un costat per les males sensacions que han deixat els dos encontres i sobretot el d’aquest diumenge davant l’Andorra.

Tot i això des del consell d’administració es ve donant un missatge diferent al de temporades anteriors. Un missatge de confiança i serenor cap a la feina de l’equip. Des de la directiva màxima confiança i suport als jugadors i tècnics, com reconeix el director general Lluís Fàbregas.

Fàbregas, tampoc no descarta tot i haver-se tancat el mercat de fitxatges que en els propers dies hi pugui haver novetats en quan a fitxatge. El fet que hi hagi dues fitxes lliures sub-23 pot donar entrada a algun jugador lliure que reforci la plantilla principalment al mig del camp.

El director general del Nàstic ha explicat també que la bona acollida de la primera «marea» grana ha fet que el Consell organitzi desplaçament al camp del CD Ebro. Per això, tots els nastiquers socis que vulguin formar part de l’expedició de la segona Marea Grana de la temporada ho podran fer al preu de 22 €, que inclou el viatge en bus i l’entrada a l’estadi Pedro Sancho de Saragossa.

Tots els nastiquers, no socis, que vulguin adquirir entrades individuals al preu de 10€, ho podran fer el mateix diumenge a les taquilles de l’estadi del CD Ebro. A les oficines del Nàstic no es disposarà de les entrades pel partit. Mentre que els menors de 8 anys només hauran d’abonar 12 € del bus, ja que l’accés és gratuït.

La sortida es realitzarà el mateix diumenge des de la Imperial Tarraco, a les 7.45 h; i des de les instal·lacions del Nou Estadi, a les 8 hores. La tornada s’efectuarà un cop finalitzi el partit. El dia màxim per apuntar-se és el divendres 13 a les 13.30 hores.