Rodri

El Nàstic tanca la primera volta de la lliga tres punts per sobre del descens

Publicat dilluns 08 de Gener de 2018 08:15
  • Jordi Blanch
  • Nàstic

Els granes que venen de guanyar a Vallecas per 2 gols a 3, sumen 24 punts gairebé la meitat dels necessaris per mantenir la categoria.

El Nàstic tot i haver tancat oficialment la primera volta de la lliga, encara té pendent el partit que ha de jugar al Sadar davant Osasuna. Tot i això, l’equip ha aconseguit fer ja 24 punts i aquest dissabte va sumar la setena victoria de la lliga, la quarta fora de casa en un partit sota la pluja i molt treballat davant el Rayo Vallecano.

Dos gols de Manu Barreiro i un de Maikel Mesa van donar tres punts més a un equip que arribava a Vallecas amb moltes baixes i amb jugadors poc habituals que per cert van fer un bon partit.

El tècnic del Nàstic Rodri, defèn la feina que s’ha fet des de la seva arribada, on recorda que s’han guanyat set dels setze partits que ha dirigit als granes.

El partit a Vallecas ha tingut també però consecuencies negatives ja que tant Otto Kakabadtzte, com Abraham Minero han vist la cinquena groga de la lliga i per tant seran baixa per jugar dissabte que ve a Almeria.

Avui a les 14h torna el SN des del Tradicionarius, avui ens acompanyarà el membre del cos tècnic del Nàstic Edu Vilchez.