El Nàstic tanca la renovació de Gerard Oliva

Publicat dimarts 26 de Maig de 2020 07:35
  • Nàstic
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


Gerard Oliva

El davanter és un dels tres jugadors que finalitzava contracte a finals del mes que ve i és  segurament la única prioritat del club per continuar a la disciplina grana. Queden en un segon terme i segurament no continuaran Javi Márquez i Bernabé Barragán.

Una renovació que el club encara no ha fet oficial però que ahir al migdia ja publicava el Diari Més. D’aquesta manera el de Riudecanyes continuarà al Nàstic fins al 30 de juny del 2021, amb opció a una temporada més.

El davanter que va estar molt temps lesionat va convèncer a Toni Seligrat un cop recuperat a partir del desembre i va ser titular indiscutible marcant 3 gols en 13 partits de lliga.

A falta de confirmació oficial per part del club, segurament el jugador aposta per continuar a un projecte al que va arribar a l’estiu del 2019 i que ha quedat inacabat per la mala temporada de l’equip i per rematar-ho amb la pandèmia.

Oliva, l’agost del 2019 el dia de la seva presentació parlava així del projecte i de les seves ganes de tornar al Nàstic on ja hi havà jugat al futbol formatiu.

El següent moviment al Nàstic pot ser la confirmació de la renovació del tècnic Toni Seligrat que està ja ben encarrilada.