El Nàstic torna avui a la feina

Publicat dilluns 03 de Agost de 2020 09:41
  • Nàstic
  • Joan Mercadé


Josep Mª Andreu (President Gimnàstic)

Ferran Giner

Ho fa gairebé cinc mesos després de donar per finalitzada la lliga passada per la Covid.

La plantilla amb els fitxatges de Joan Oriol, Marc Trilles i Gonzi estan citats avui per començar a passar les revisions mediques i les proves PCR.

Dimecres serà el primer dia per vestir-se de curt i començarà una pretemporada llarga que s’estendrà fins a les últimes setmanes de setembre. Aquesta és la idea del club, ja que volen preparar a consciència i meticulosament una temporada clau pels seus interessos. Es farà a Tarragona i s’esperen tenir partits durant el mes de setembre amb gent al Nou Estadi.

El president del club, Josep Maria Andreu, vol que l’equip estigui el màxim preparat de cara a la temporada vinent i assegura que durant el setembre es faran partits al Nou Estadi on espera que hi pugui haver afició del Nàstic.

Aquesta pretemporada serà excepcional, ja que començarà el dia 5 d’agost i la temporada ho farà a finals de setembre o inicis d’octubre. Aquests dos mesos de treball serviran perquè els jugadors es posin a to físicament i perquè el cos tècnic decideixi, definitivament, qui marxa i qui no.

Un dels jugadors que té la porta de sortida oberta és Ferran Giner. El jugador creu que és un jugador vàlid per jugar al Nàstic i aprofitarà aquesta pretemporada per demostrar-ho.

Giner és un dels sis futbolistes que tenen les portes obertes per marxar del club aquest estiu. A banda del valencià també el club els ha comunicat que no compta amb ells a Cheikh Sarr, Juan Rodríguez, Romain Habran, Jonathan Pereira i Joel Laso.

Per contra el club treballa per fer uns cinc fitxatges més, un porter que podria ser Roberto Santamaria segons informava ahir el periodista Ángel Garcia Álvarez, tot i que Manu Herrera també tindria opcions. A partir d’aquí dos migcampistes i dos davanters, un d’ells la tornada de Fran Carbia, ja que el club continua negociant amb l’Eivissa per tornar a Tarragona el jugador del planter.