El Nàstic traspassa Dimitrievski al Rayo Vallecano

Publicat dijous 31 de Gener de 2019 23:46
  • Nàstic
  • Esports
  • TarragonaDigital

No es tracta ni d'una arribada ni d'una sortida. Es tracta d'una compra. El Rayo Vallecano, club on fins ara jugava cedit el porter macedoni Stole Dimitrievski, ha decidit executar l'opció de compra que tenia sobre el futbolista i el jugador deixa de pertànyer a la disciplina del Nàstic per ser, al 100%, propietat del conjunt madrileny. Aquesta operació, avançada per mitjà Unión Rayo,  provocarà un ingrés extra considerable a les arques econòmiques del Nàstic, factor que ajudarà a no desquadrar els números tarragonins després de tants moviments durant el mes de gener. Tot i que la xifra no està confirmada, s'apunta des de Madrid que la xifra rondaria el milió d'euros.

 

El club ho ha fet oficial: 

El Gimnàstic de Tarragona i el Rayo Vallecano han arribat a un acord per al traspàs d’Stole Dimitrievski al conjunt madrileny.

El porter macedoni ha jugat cedit en aquest primer tram de la temporada 2018-2019 al Rayo, que ha decidit exercir l’opció de compra que tenia sobre ell. El Nàstic manté un percentatge dels seus drets en cas d’una possible venta del jugador en un futur.