El Nàstic veu la renovació del conveni amb la Pobla com una oportunitat pels joves del filial

Publicat dilluns 29 de Juny de 2020 19:38
  • Joan Mercadé

El Nàstic es mostra satisfet amb la renovació del conveni esportiu entre la Pobla de Mafumet i el club grana. Pel club, el fet de gaudir d'un equip a la Tercera Divisió és un pas intermig pels joves abans d'arribar al futbol professional i continuar en la seva formació. 


Coincidint amb el 5è aniversari de l'històric ascens del filial grana a la Segona Divisió B, les dues entitats han signat aquesta ampliació per seguir de la mà en l'objectiu de formar a jugadors per arribar al primer equip.


El director general del Nàstic, Lluis Fàbregas, s'ha mostrat molt satisfet per renovar un contracte que ajuda als nois de la base a formar-se en un equip que està a la Tercera Divisió i és un pas important per estar al primer equip. És una oportunitat important perquè els joves puguin fer un pas intermig entre la Divisió d'Honor i el futbol professional. 

La propera temporada el conjunt pobletà competirà novament en el grup V de Tercera Divisió. El filial, entrenat per Albert Company, buscarà repetir situar-se en la part alta de la classificació per tal d'assolir èxits ambiciosos i sempre amb la intenció que els joves jugadors formats al Planter Grana assoleixin el nivell per arribar a trepitjar el Nou Estadi.

Cal recordar que aquesta temporada el Gimnàstic de Tarragona ha comptat amb un total de 12 jugadors en dinàmica del primer equip que durant la seva trajectòria esportiva han disputat partits amb el filial en categories inferiors de la base.