El Nàstic viu una temporada de transició

Publicat dimarts 03 de Març de 2020 06:56
  • Jordi Blanch
  • Nàstic


Lluís Fàbregas

El Nàstic segueix sense aconseguir un ascens a segona divisió l’any que perd la categoria. Des de l'històric ascens al futbol professional l’estiu del 2001, ha patit tres descensos a 2ªB, les temporades 2002, 2012, i 2019 i en cap cas ha aconseguit tornar la primera temporada.

En el primer descens van haver de passar dues temporades per el juny del 2004 amb Jordi Vinyals com entrenador tornar a 2ºA, en el segon descens l’espera va ser de tres temporades no va ser fins el juny del 2015 quan Vicente Moreno com a entrenador va aconseguir l’ascens.

Aquesta lliga tot fa pensar que no serà una excepció, ja que ni primer amb Xavi Bartolo ni ara amb Toni Seligrat com a entrenador arribarà a plaça de play-off. Els granes quan encara queden 33 punts en joc (11 jornades) estan a 15 punts d’aquest objectiu, per tant matemàticament encara és possible però la realitat diu que l’equip segurament no hi arribarà.

Per tant com en els dos anteriors descensos, caldrà esperar com a mínim una temporada més. En aquest sentit, el director general del Nàstic, Lluís Fàbregas reconeix en una entrevista a Tarragona Ràdio que l’objectiu ja és molt lluny, però que cal continuar lluitant fins al final.

Del Nàstic de la temporada 2020/2021 a 2ªB no s’hen parla massa, tot i que sembla que Toni Seligrat i el seu ajudant Joma que acaben contracte el proper 30 de juny voldrien continuar i el Nàstic no amaga que la continuïtat podria ser un fet per encomanar-lis des de principis de temporada l’objectiu de fer el play-off i buscar l’ascens a segona divisió, com deixa entreveure el mateix Fàbregas.

El director general que va aprofitar aquesta entrevista per avançar que el proper partit del Nàstic a casa ja es jugarà en diumenge a les 5 de la tarda, també va voler posar en valor el 134e aniversari del club el passat diumenge, sent el club poliesportiu més antic de l’estat espanyol i reconeix que el futbol aquest any està en una temporada de transició.

La plantilla del Nàstic gaudeix avui de jornada de descans després de la sessió de recuperació d’aquest dilluns. Demà l’equip començarà a preparar el partit del proper diumenge a les 6 de la tarda a La Nucía, partit que xiularà l'aragonès Sergio Usón Rosel.

Per cert que demà el convidat a l’entrevista del Sempre Nàstic serà el defensa grana Jesús Rueda al que li podeu adreçar les preguntes via les xarxes socials.