El Nàstic vol continuar amb la seva bona dinàmica al camp de l'Andorra

Publicat divendres 24 de Gener de 2020 11:20
  • Jordi Blanch
  • Esports

El Nàstic vol continuar amb la bona dinàmica en la visita a Andorra. Hi ha la sensació al vestidor que poc a poc es va revertint la situació.

Un dels capitans de la plantilla com és Bernabé Barragán, diu que ara cal allargar la dinàmica i anar aquest diumenge a sumar tres punts més.

Bernabé, ha parlat del rival de diumenge un FC Andorra que en el partit de la primera volta va ser molt superior a un Nàstic al que va derrotar per 0 gols a 3. El porter del Nàstic, reconeix que el partit d’aquest cap de setmana no tindrà res a veure amb aquell i que el sistema defensiu ara del Nàstic no té res a veure en el de fa algunes setmanes.

Com a segon capità de la plantilla, Bernabé Barragán s’ha referit a la suspensió de sou i feina que el club ha imposat a dos dels seus companys de vestidor com són Viti i Petcoff. El porter diu que per respecte a totes les parts han d’estar al marge d’això i centrar-se en el partit de diumenge.

La plantilla encara té dues sessions preparatòries més abans de jugar diumenge a Andorra. Els granes entrenara aquest matí i demà al Nou Estadi per marxar cap al Principat d’Andorra dissabte per la tarda. El partit diumenge a les 12h del migdia des d’una hora abans al Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio, partit que xiularà el valència Miquel Garcia Acera.

Avui al voltant de 2/4 de 1 podreu seguir en directe la roda de premsa de prèvia del partit a càrrec del tècnic del Nàstic Toni Seligrat.