Josep Mª Andreu

El Nàstic vol encadenar per segon cop aquesta temporada dues victòries seguides

Publicat dimecres 08 de Novembre de 2017 06:41
  • Jordi Blanch
  • Nàstic

Només la victòria davant el Granada i a Còrdova, són les úniques que ha encadenat de forma consecutives fins ara.

El president Josep Mª Andreu, reclama donar una alegria als aficionats granes aquest diumenge davant l´Oviedo, diu que després de guanyar a Valladolid, cal donar de nou un pas endavant.

Andreu, diu que cal recuperar les sensacions a casa de les victòries davant Albacete i Granada, a la vegada buscar una posició més inter mitja a la taula i que des de la tranquil·litat, assegura que el joc de l´equip millorara.

La plantilla torna avui als entrenaments amb doble sessió, ho fa després de dos dies de festa i sense els internacionals Dimitrievski i Kakabadtze que seran baixa pel partit de diumenge davant l´Oviedo i que xiularà el madrileny Pizarro Gómez.

Ahir també La Liga va fer públics els horaris de les dues darreres jornades de l´any. La 19ª que els granes jugaran a l´estadi del Reino de León davant La Cultural Leonesa el diumenge 17 de desembre a les 6 de la tarda. També la jornada 20, una jornada intersetmanal que comença el dimarts 19 i acabarà el dissabte 23 de desembre. Precisament el Nàstic li toca jugar aquest dia, el dissabte 23 al Nou Estadi a les 4 de la tarda davant la SD Huesca en el que serà el darrer partit del 2017.