El Nàstic vol fitxar un davanter i un migcampista

Publicat dilluns 12 de Agost de 2019 08:13
  • Jordi Blanch
  • Nàstic


Xavi Bartolo

El Nàstic vol tancar el fitxatge d’un davanter aquesta setmana i fins i tot treballa per trobar un jugador al mig del camp.

El club que ha traspassat a Salva Ferrer a l’Spezia italià, cerca un davanter de perfil diferent als que ja hi ha. Per tant el jugador que segons fonts del club arribarà aquests propers dies ha de ser un davanter alt de referencia que tingui un bon bagatge golejador i que doni alternativa a Jonathan Pereira perquè el gallec pugui jugar de segona punta com avança el tècnic grana Xavi Bartolo.

No serà el darrer moviment a la plantilla abans de la mitjanit del dilluns 2 de setembre que finalitza el termini de fitxatges en la finestra d’estiu. Un jugador al mig del camp per oxigenar a Javi Márquez és necessari. El capità va jugar tot el partit divendres davant el Girona i en els esquemes de Bartolo va deixar molt clar que ni Viti, ni Petcoff, ni el jove Carreón tenen el camp d’acció de Márquez i és per això, que Bartolo parla obertament de reforçar la medul·lar.

El Nàstic ve de jugar el cinquè amistós de la pretemporada i afronta les dues darreres setmanes de preparació abans de jugar el primer partit de lliga davant el Llagostera, al Nou Estadi el diumenge 25 d’agost a partir de les set de la tarda.

La plantilla torna demà als entrenaments despres de dos dies de festa i dimecres jugarà un nou amistós al camp del Villareal B rival dels granes aquesta temporada a la 2ªB.