El Nàstic vol guanyar a Elx i encadenar per primer cop aquesta lliga dues victòries seguides

Publicat dijous 10 de Gener de 2019 13:03
  • Jordi Blanch
  • Nàstic
  • Esports


Abraham Minero

En cap de les anteriors tres victòries, davant Osasuna, Oviedo i Extremadura l’equip no va poder sumar una segona victòria de forma seguida i vol aprofitar per fer-ho ara i davant un calendari de rivals directes per la permanència.

La plantilla no és conformista i vol continuar creixent tant tàcticament com anímicament Un dels capitans com és Abraham Minero, diu que tot i la victòria davant el Còrdova no han de ser conformistes ja que tenen molt marge de millora.

La plantilla encara té per davant dues sessions preparatories abans de jugar diumenge al Martínez Valero, el darrer entrenament d’aquest dijous ha estat al Complex Esportiu Futbol Salou, per uns jugadors que saben que ara estan davant un calendari molt exigent jugant amb quatre rivals directes en les cinc properes jornades.

La plantilla del Nàstic marxarà dissabte a primera hora de la tarda cap a Elx per jugar diumenge a partir de les vuit del vespre al Martínez Valero, partit que xiularà el gallec Iglesias Villanueva i que des de les set ja podreu seguir en directe al Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio.