El Nàstic vol la continuïtat de Toni Seligrat

Publicat dimarts 12 de Maig de 2020 10:12
  • Nàstic
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


Entrevista a Lluís Fàbregas (Director General del Nàstic)

El tècnic valencià que acaba contracte el proper 30 de juny serà l’encarregat de dirigir als granes la propera temporada a la 2ª. Ho farà amb l’objectiu de tornar a l’equip a segona divisió i donar dues passes endavant com ha explicat aquest dimarts el director general del Nàstic Lluís Fàbregas en una entrevista a Tarragona Ràdio.

Tot i que encara no hi ha res signat, el director general no ha amagat que volen la continuïtat de Seligrat amb qui començaran a parlar en els propers dies. Converses que el director esportiu Sergi Parés també començarà a tenir amb els integrants de la plantilla que la majoria tenen contracte cara la propera temporada, a excepció dels cedits Carbia i Tienza, a banda dels que acaben contracte com Javi Márquez, Bernabé Barragán i Gerard Oliva. 

Una lliga la 2020/2021 que segurament arrencarà a finals d’octubre a porta tancada i que quedarà comprimida a vuit mesos de competició i que el club és marca l’objectiu de tornar a segona i d’aquesta manera donar dues passes endavant, pensant que cara la temporada 2021/2022 hi haurà una nova categoria en mig com la 2ºBPro.

De futur, de present, de com serà el futbol de la propera temporada i de més temes n’ha parlat Lluís Fàbregas en aquesta entrevista.