El Nàstic vol mantenir el bloc de jugadors cara la temporada vinent

Publicat dimarts 18 de Febrer de 2020 07:04
  • Jordi Blanch
  • Nàstic


Lluís Fàbregas

Lluís Fàbregas

Queden tretze jornades per acabar la lliga i els granes ja són a setze punts de les places de play-off, per tant tot i que matemàticament encara és possible, cada cop sembla més clar que el Nàstic no arribarà a complir amb l’objectiu marcat a inicis de temporada i la lluita per l’ascens a segona divisió haurà d’esperar com a mínim un any més.

És per això que el club ja treballa en un doble escenari, sense deixar de lluitar per sumar els màxims punts possibles, poder arribar a dalt, i com a mínim obtenir plaça per jugar la Copa del Rei 2020/2021.

Un segon escenari, que és el de planificar el que ha de ser el Nàstic 2020/2021, amb un bon grapat dels jugadors de l’actual plantilla amb contracte. Excepte Bernabé, Márquez, Oliva i els cedits Fausto Tienza i Fran Carbia, la resta tenen tots contracte cara la propera temporada. Una plantilla en la que també hi tindrà cabuda els futbolistes del filial que ja entrenen amb el primer equip i els que tinguin més projecció. El director general Lluís Fàbregas, diu que treballen per mantenir un bloc sòlid i haver de fer molts pocs moviments al mercat d’estiu.

Un bloc dirigit des de la banqueta per Toni Seligrat semblaria el més lògic tot i que el valencià només va firmar fins el proper mes de juny i només tenia una renovació automàtica en cas d’ascens. Però independentment d’aquest punt, des del Consell estan contents del paper del tècnic de Torrent i un cop hi ha una plantilla feta a la seva mida, no seria estrany que fos l’entrenador del Nàstic 2020/2021, com deixa entreveure el mateix Fàbregas.

La plantilla del Nàstic despres de la sessió de recuperació d’aquest dilluns gaudeix avui de jornada festiva i a partir de demà començarà a preparar el partit de diumenge a Castalia amb les baixes de Pedro Martín, Brugui, Márquez, i Goldar lesionats, aquest darrer encara sense un diagnostic definitu i per sanció Fran Miranda.

El partit de diumenge ja té arbitre, xiularà l’aragonés Alonso De Ena Wolf.