Emilio Viqueira

El Nàstic vol renovar a Molina i té paralitzada la de Tejera

Publicat dimecres 07 de Febrer de 2018 06:53
  • Nàstic
  • Joan Alfons López

El Nàstic treballa en la renovació de Xavi Molina i vol tancar també la de Sergio Tejera.

El director esportiu del club Emilio Viqueira ha confirmat en una entrevista a Tarragona Ràdio que s'asseurà amb el capità per allargar el contracte que acaba el proper 30 de juny. Viqueira ha dit que «Xavi ha demostrat que és un mirall en tot. Ara que ha passat el mercat de gener, ens asseurem».

Mentre, tot apunta que el club té paralitzada, a hores d'ara, les negociacions amb Sergio Tejera: «Hem parlat amb ell fa temps. Sap que és molt estimat i que volem que es quedi. Ja sap que volem d'ell» ha explicat un Viqueira que ha avisat que «algunes renovacions les hem volgut fer però encara no ha pogut ser».

El gallec ha donat per pràcticament impossible que Álvaro Vázquez segueixi a Tarragona la pròxima temporada mentre que ha anunciat que Alberto Varo «el tindrem aquí, al juliol ha de tornar. El que estem fent amb els joves és molt important perquè han de sortir i jugar».

Després de quasi una dècada arrossegant un deute que ha condicionat les confeccions de les plantilles, el conjunt grana viurà l'estiu vinent el primer cop on es podrà formar una plantilla sense haver de pensar a eixugar els deutes i donant més marge de maniobra al director esportiu. En aquest sentit, Emilio Viqueira ha explicat al Sempre Nàstic que «el club es quedarà a deute zero i el Consell haurà de decidir si apostar per un Nàstic que vagi a més o com fins ara».

El mateix gallec ha assegurat que «el president i Rodri (Promoesport) estan disposats» a fer un pas endavant.

La plantilla torna avui a la feina amb gairebé tots els jugadors a disposició del tècnic. No hi ha cap sancionat i ja tenen l’alta medica Tejera i Jean Luc. Només Djetei i Uche tot i que aquest darrer entrena ja amb el grup surten al comunicat mèdic.

El Nàstic també coneix l’horari de la jornada 29 de la Liga 123. Els granes rebran el Tenerife al Nou Estadi el diumenge 4 de març a les 4 de la tarda.