Tete Morente

El Nàstic vol tancar el fitxatge d’Álvaro Vázquez de forma imminent

Publicat dijous 11 de Gener de 2018 06:53
  • Jordi Blanch
  • Nàstic

El davanter cedit per l’Espanyol arribaria al club grana per reforçar la zona d’atac.

Tot i els estires i arronses dels darrers dies, fonts properes al club blanc i blau donen per tancat l’acord només pendent de petits serrells. Fins i tot el Diari Marca assegura que l’Espanyol farà oficial avui la sortida d’Álvaro Vazquez al Nàstic i Hérnan Pérez a l’Alabes.

L’arribada de Vázquez seria la quarta incorporació del mercat hivernal despres de les arribades d’ Arzo, Matilla i Javi Márquez que aquesta tarda seran presentats a Casa Miret.

Les arribades obligen a obrir les portes de sortida i el primer en marxar despres de les sortides de Bustos i Zahibo serà Carlos Blanco que marxarà cedit al Betis B de la 2ªB. Altres jugadors com Delgado, Perone i Muñiz poden ser candidats a sortir. Qui no ho farà serà Tete Morente que tot i que s’havia especulat amb la seva sortida, ell mateix confirma que es queda al club grana.

Un Morente que també ha parlat de la trajectoria de l’equip aquesta temporada. El jove futbolista andalús va ser titular a la victoria a Vallecas i afirma que cal continuar amb la ratxa de resultats fora de casa.

La plantilla despres dels entrenaments al CAR de Sant Cugat farà aquest matí el darrer entrenament al Nou Estadi abans de marxar demà a primera hora cap a Almeria on hi entrenarà per la tarda abans de jugar dissabte a les sis de la tarda davant l’equip andalus. Partit que xiularà el madrileny Pizarro Gómez.