El Nàstic vol tancar la pretemporada amb bones sensacions

Publicat dimarts 13 de Agost de 2019 07:50
  • Jordi Blanch
  • Nàstic


Lolo Pla

Dos partits davant rivals de la lliga per donar per tancada la preparació i centrar-se en la primera jornada del campionat.

Demà a Vila-real davant el filial del Villareal i diumenge a Paterna davant el filial del València són els dos partits pendents dels de Xavi Bartolo per tancar aquest període de preparació.

El mitjapunta Lolo Pla, que juntament amb Brugui són els màxims golejadors del granes en aquesta pretemporada amb dos gols cadascú, diu que cal allargar les bones sensacions del partit davant el Girona, sobre tot per allò que es va veure a la segona part.

Lolo Pla, està encantat en els dos partits que l’equip ha jugat al Nou Estadi. Ho ha fet davant els dos rivals de categoria superior com el Girona i el Zaragoza. El futbolista extremeny, té clar que la lliga del Nàstic ha de passar per sobretot els partits a casa on creu que no han de deixar escapar punts.

La plantilla després de dos dies de festa, torna avui als entrenaments amb doble sessió, al matí a Salou i per la tarda al Nou Estadi. Demà a partir de les set jugarà el penúltim amistós de la pretemporada al camp del Villareal B.

En el capítol de fitxatges de moment la direcció esportiva continua treballant per incorporar un davanter i un migcampista. Tot fa pensar que Sergi Parés té les negociacions pràcticament tancades i el club podria fer oficial aquests moviments en els propers dies.