El Nàstic-Tenerife de la temporada 2016/2017, també sota sospita

Publicat dimecres 19 de Juny de 2019 06:55
  • Nàstic
  • TarragonaDigital

Segons han publicat ABC i El Mundo, Carlos Aranda, un dels principals noms implicats a la xarxa Oikos, va intentar pactar el resultat del Tenerife-Nàstic, el mes de juny de 2017, a l'estadi canari Heliodoro Rodríguez López. El partit estava ubicat, en el calendari de la Lliga, a la penúltima jornada de Segona i ambdós equips arribaven necessitats de punts: els granes lluitaven per la permanència i els blanc-i-blaus es jugaven la quarta plaça. 

El club tarragoní va guanyar el partit amb un gol del davanter Uche a la segona meitat. Aquest no era el resultat que volien els líders de la presumpta xarxa de compra de partits al futbol professional estatal, segons es desprèn de les escoltes telefòniques que s'han fet públiques aquest dimarts, 18 de juny. 

Aranda, en una conversa amb una altra persona implicada a la presumpta organització criminal, explicava que «el Nàstic estava content amb empatar però l'entrenador del Tenerife s'hi va negar. La gent del Tenerife no són rucs, són retardats...I tot per aquest desgraciat, aquest merda de l'entrenador».

Carlos Aranda es lamentava, en un altre fragment de la conversa, dels resultats que s'estaven produint durant la jornada: «l'Alcorcón està guanyant i també el Nàstic. Res, oblida-te'n. Un desastre, un desastre, t'ho he dit. És que passen totes aquestes coses perquè han de passar. El desgraciat aquest, aquest merda d'entrenador, em cago en la mare que el va parir, fill de puta...»