El nou embarcador del Reial Club Nàutic ja és una realitat

Publicat dissabte 04 de Juliol de 2020 10:52
  • Tarragona Ràdio

El nou embarcador de la secció de Rem del Reial Club Nàutic de Tarragona, que es va emportar el riu Francolí amb el fort aiguat de l'octubre passat, ja és una realitat. L'estructura, de més d'una tona de pes, així com diverses embarcacions de rem van ser engolides per la força de l'aigua. 
Aquest divendres s'han inaugurat les noves instal·lacions, vuit mesos després del temporal, el que permetran recuperar el rem olímpic a la ciutat. 
La presidenta del Club Nàutic de Tarragona, Andrea Mazzanti, afirma que “és una infraestructura importantíssima per continuar la pràctica del Rem olímpic, embrió del Club i per sortir de la crisi en la qual ens hem vist immersos després de la riuada de 2019, el temporal Glòria el gener de 2020 i la Covid-19”.

A l’acte d’inauguració, realitzat aquest divendres, hi ha assistit el representant d’Esports de la Delegació de la Generalitat a Tarragona, Joan Plana; la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, María José López i Josep Maria Cruset, President del Port, organisme que ha finançat íntegrament la infraestructura.

Cruset, s'ha mostrat satisfet per la instal·lació, en la qual no només hi han participat econòmicament, sinó també amb un gran equip humà.

De la seva banda, Plana ha destacat que "recuperar el Rem olímpic a Tarragona és una bona notícia per a l’esport en general, un sector importantíssim que a Catalunya registra més d’un milió de fitxes federatives".