El nou Seat Tàrraco es presentarà el 18 de setembre a la TAP

Publicat dimarts 04 de Setembre de 2018 13:55
  • Tarragona Ràdio
  • Tàrraco
  • Seat Tàrraco
  • Tarragona

El nou Seat Tàrraco ja té data i lloc per a la seva presentació internacional. Serà a la Tarragona Arena Plaça el pròxim 18 de setembre. Amb un total de set places i un maleter de 760 litres, és el vehicle tot camí més gran de la companyia de Martorell, ampliant la gamma SUV junt amb l'Ateca i l'Arona. Està previst que el primer Seat amb nom d'una ciutat de Catalunya es posi a la venda a finals d'any amb dos motors de gasolina i un de dièsel que oferiran dues potències -150 i 190 cavalls.

El Seat Tàrraco ja roda, però ho fa amb camuflatge per no desvetllar les seves línies de disseny. Un enginyer de l'automobilística ha avançat les sensacions al volant del nou SUV abans de la seva presentació oficial. En destaca el confort, la seguretat i l'espai, entre les prestacions més rellevants, així com la seva versatilitat després de superar un circuit pedregós de muntanya i rodant per carretera. El vehicle incorpora nous assistents, com el 'Rollover Assist', per a una conducció més segura.
Ara fa un any, Seat estava immersa en un concurs obert a tot el món per escollir el nom amb el qual batejar el seu model SUV més gran. Tàrraco va ser la denominació més votada i la seva elecció es va anunciar el passat mes de febrer. En qualsevol cas, des d'aleshores poques novetats han transcendit en relació al Seat Tàrraco, fins ara que la firma ha confirmat el dia i el lloc on es durà a terme el debut internacional.