El Pacte de Berà mantindrà la lluita per les infraestructures del territori un cop assolit l’objectiu de l’N-340

Publicat dijous 13 de Setembre de 2018 18:35
  • ACN
  • N-340
  • AP-7

Els alcaldes del Pacte de Berà celebren els bons resultats del desviament dels camions de l’N-340 cap a l’AP-7, però avisen que estaran amatents als efectes col·laterals de la mesura, que va entrar en vigor el 2 de setembre. Després de reunir-se aquest dijous a Roda de Berà, els batlles del Camp i el Penedès han confirmat que el grup es mantindrà actiu en defensa de les infraestructures del territori.

Segons els alcaldes, l’N-340 encara suposa un problema perquè travessa nuclis urbans i es col·lapsa els dies de més afluència de vehicles. A l’espera de conèixer les decisions que es prendran quan venci la concessió de l’AP-7, l’any 2021, el Pacte de Berà insisteix que el perllongament de l’autovia A-7 s’ha de fer en paral·lel a l’autopista per “trinxar el territori el mínim possible”.

L’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, es mostra satisfet per haver aconseguit el desviament de camions i diu que ara caldrà veure com evoluciona la mesura.

L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, constata que s’ha millorat la mobilitat a l’N-340 i confia que es redueixi la sinistralitat.

Els integrants del Pacte de Berà s’han mostrat satisfets per la consecució d’un dels seus principals objectius: treure els vehicles pesants de l’N-340 entre Altafulla i Vilafranca. Després de quatre anys de treball, però, el grup assegura que continuarà treballant en la defensa dels interessos del territori. D’entrada, els alcaldes es donaran unes setmanes per comprovar el funcionament de la mesura.