El Palau d'Esports passarà a mans de la ciutat abans de finalitzar 2020

Publicat divendres 16 de Octubre de 2020 11:37
  • Tarragona Ràdio
  • Tere Ortega

El Palau d’Esports Catalunya passarà a mans de l’Ajuntament de Tarragona abans de finalitzar el 2020. Ho ha avançat a Tarragona Ràdio el Secretari general de l’esport, Gerard Figueras. Ha assegurat que la cessió està a punt de fer-se realitat. El conveni ha estat validat pel Departament de Presidència i el d’Economia de la Generalitat. Segons ha explicat Figueres, en les properes hores o dies se celebrarà una reunió per abordar, entre d’altres temes, els convenis de cessió temporal i definitiva a l’administració municipal tarragonina.

El Palau d’Esports Catalunya està en desús des del setembre de 2018 quan s’hi van disputar partits de màxima categoria estatal del bàsquet, l’ACB.

L’equipament, construït i gestionat per la Generalitat, es va estrenar pels Jocs Mediterranis de 2018. El traspàs a mans municipals s’ha alentit a causa dels tràmits tècnics i burocràtics.

A principis d’any, la Generalitat de Catalunya va decidir cedir el parquet del Palau d’Esports Catalunya de l’Anella Mediterrània al pavelló de Fontajau de Girona, malmès per l’efecte de la borrasca Glòria.