El Parc de Nadal obre les seves portes amb la importància d'erradicar la contaminació del mar

Publicat divendres 27 de Desembre de 2019 12:54
  • Joan Mercadé

El Parc de Nadal obre les seves portes amb la vista posada en la contaminació del mar i el canvi climàtic. Enguany es farà un dia especial pels nens amb autisme al Parc, el qual s'obrirà una hora abans per rebre'ls. Comença aquest divendres i estarà obert fins als dies 4 de gener.

La inauguració l'ha fet l'alcalde Pau Ricomà, que ha destacat la importància de conscienciar als nens dels problemes que pot comportar.

Aquest divendres al matí, primer cop que s'obria el Parc de Nadal, han estat molts els nens que han passat per l'àrea de maquillatge a pintar-se la cara, sobretot d'animals o personatges d'animació. Al Parc també es poden trobar tallers, que com explica Marina Borràs, tècnica d’educació del Club del Tarraconins, utilitzen el mínim de plàstic possible.

En total s'oferiran 35 tallers, dels quals 17 són novetats respecte a l'edició de l'any passat. El Parc obrirà d'11 del matí a 14 del migdia i de 5 a 8 de la tarda, i romandrà tancat el 31 de desembre i l'1 de gener.
Les entrades es mantenen al mateix preu que l'any passat, amb 3 euros al matí i 4 euros a la tarda. També es manté l'abonament total per a cada dia del Parc per 15 euros i el dia 4 de gener l'entrada serà gratuïta per tothom qui vingui disfressat al recinte.