El partit entre el Juvenil A i el Cerdanyola queda ajornat

Publicat dijous 21 de Gener de 2021 19:20
  • Joan Mercadé

El partit entre el Juvenil A del Nàstic i el Cerdanyola s’ha suspès per casos de coronavirus a l’equip grana. Així doncs, el Nàstic ja suma dos encontres consecutius ajornats, ja que el cap de setmana passat no van poder jugar per infectats al rival, el Sabadell. Tanmateix, l’equip continuarà líder del subgrup 3B de la Divisió d’Honor, ja que el juvenil de l’Ebro, segon classificat, tampoc jugarà aquesta jornada.

El gran objectiu de l’equip serà defensar la primera posició durant una segona volta exigent. Així ho pensa el seu entrenador Felip Ortiz, qui adverteix que no serà igual que la primera, ja que els rivals saben com juga el seu equip.

El nou tècnic del Juvenil A, qui es va estrenar amb derrota contra el Jabac, destaca que l’objectiu segueix sent el mateix. Volen ajudar als jugadors a continuar creixent abans d’entrar al món professional i estar al més alt de la classificació.

El pròxim compromís de l’equip serà un dels partits més importants de la segona volta. Els de Felip Ortiz jugaran contra l’Ebro, o el que és el mateix, s’enfrontaran l’actual primer i segon classificat.