El passeig en Golondrina rebrà a més de 1.400 persones aquesta temporada atípica

Publicat dimarts 04 de Agost de 2020 13:26
  • Joan Mercadé

El passeig en Golondrina que organitza ‘Tarragona Blau’ ha tingut una acceptació més alta de l’esperada. Des de l’organització, afirmen que en un dia es van apuntar més de 1.400 persones i que el que queda de temporada esperen no parar. Amb la gent apuntada donen per complet el restant de la temporada, la qual pintava molt malament.

Des del mes de març fins al setembre és quan, anteriorment, la Golondrina estava més activa. Els tres mesos i mig de confinament han afectat ‘Tarragona Blau’, que veia aquests mesos com els més actius de l’any per l’afluència d’escoles i casals d’estiu. El seu responsable i timoner de l’embarcació, Lluís Palau, ha afirmat a Tarragona Ràdio que tornar a la feina ha estat positiu, així com la rebuda que ha tingut la gent.

L’aforament s’ha hagut de reduir a la meitat i s’han hagut de prendre totes les mesures sanitàries pertinents. La capacitat de la Golondrina ha passat de ser de 50 persones a 20 i a l’entrada s’ha de desinfectar l’estora que dóna la benvinguda als tripulants. A més, hi ha gel hidroalcohòlic i l’ús de mascaretes és obligatori.

Es fan quatre sortides diàries. Una al matí i tres a la tarda. L’embarcació surt del moll de pescadors al Serrallo i fa un recorregut pel Port on es pot veure l’antic far, els molls de costa i una silueta de la ciutat de Tarragona des del mar. Un dels habituals en l’embarcació és el Joan Enric Miquel, qui destaca l’homogeneïtat del Port.

Durant el confinament, la Golondrina ha tingut la cura del Lluís Palau per fer un bon manteniment. Ha fet una bona conservació per poder funcionar al 100%, fet que per la bona rebuda de la gent es complicarà.