El patrimoni mundial de la Costa Daurada es presenta a Manchester per promocionar el turisme cultural

Publicat dijous 16 de Maig de 2019 09:44
  • Tarragona Ràdio
  • Turisme

Els principals atractius culturals de la Costa Daurada han estat els protagonistes a Manchester d’una presentació davant d’una vintena d’agents de viatges, touroperadors i periodistes especialitzats en cultura del Regne Unit.

Al costat de l’Agència Catalana de Turisme i dels seus representats al Regne Unit i Irlanda, el Patronat de Turisme de la Diputació ha presentat aquest viatge de descoberta cultural a la Costa Daurada. L’acció coincideix amb la celebració de l’any del turisme cultural que promou l’Agència Catalana de Turisme.

La descoberta del atractius culturals de la Costa Daurada ha estat el fil conductor de l’esdeveniment d’aquest dimecres al vespre, que ha tingut lloc a un emblemàtic edifici d’arquitectura victoriana, The Principal Manchester, situat al centre de la capital i convertit actualment en hotel. Durant l’acte s’han donat a conèixer els diferents patrimonis de la Humanitat materials i immaterials declarats per la UNESCO: Poblet, el conjunt arqueològic de Tàrraco, els castells, les pintures rupestres de l’Arc Mediterrani de Capçanes i Rojals, l’art de la pedra seca i la dieta mediterrània.