El Patronat Municipal d'Esports millora les instal·lacions del Complex Esportiu de Campclar

Publicat dijous 11 de Octubre de 2018 11:57
  • Tarragona Ràdio
  • Campclar
  • Patronat Municipal d'Esports
  • Tarragona

El Patronat Municipal d'Esports posa en marxa un procés de renovació i ampliació dels equipaments esportius a la ciutat gràcies, en bona part, a una subvenció del Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona per valor de més de 300.000 euros.

El gruix de les actuacions es desenvoluparà al complex esportiu de Campclar, on es renovaran bona part de les màquines de la sala de musculació. També es millorarà el control d'accés, les taquilles dels vestuaris, la megafonia a la piscina, el pavelló i el gimnàs, a més de renovar les portes del pavelló.

Paral·lelament, també s'instal·larà un sistema de videovigilància al complex de Campclar, inclòs el velòdrom. També es disposarà d’un control amb imatges de l’exterior de les instal·lacions esportives. A més, s’instal·laran taules exteriors de tennis taula, porteries de futbol sala i cistelles de bàsquet en diferents punts de la ciutat.

El cost total de les actuacions és de 374.037€, dels quals 56.787€ no subvencionats els aporta l’Ajuntament de Tarragona.

La consellera d'Esports, Elisa Vedrina, explica que amb aquesta subvenció s’arrodoneix la remodelació de tot el complex esportiu de Campclar.

De la seva banda, la Junta de Govern de la Diputació de Tarragona va acordar la concessió d’una subvenció a l’Ajuntament de Tarragona per pavimentar el carrer de Mallorca. En concret, es tracta del tram entre la plaça de braus a la plaça de Ponent que s’executarà en el termini de 60 dies.