El PDeCAT proposa un pla d’ocupació per dignificar els locals municipals cedits a les entitats tarragonines

Publicat dijous 08 de Febrer de 2018 11:01
  • Tarragona Ràdio

El PDeCAT proposa un pla d’ocupació destinat a persones aturades per dignificar els locals municipals cedits a les entitats tarragonines. L’objectiu, informen en un comunicat, és posar fi a la degradació que pateixen. La proposta arribarà en forma de moció en el plenari d’aquest mes de febrer. Segons la regidora Cristina Guzmán, “la gran majoria d’aquests espais es troben en un estat desastrós i aquest fet està provocant que moltes entitats hagin hagut de deixar de realitzar les activitats culturals, educatives, esportives, festives, etc. que voldrien dur a terme”.

Recorda que l’Ajuntament “és l’administració encarregada de mantenir aquests locals en condicions òptimes pel seu bon funcionament”. “Humitats, goteres, esquerdes, finestres i persianes trencades, sales inaccessibles per a persones amb mobilitat reduïda... Són algunes de les moltes deficiències que pateixen aquests espais”, ha assegurat.

Guzmán ha posat d’exemple l’estat del local social de la Floresta i dels dos locals municipals ubicats al carrer Gran Canària de la Granja.