El PDeCAT reclama la creació d’una zona verda en un descampat abandonat de La Granja

Publicat dimecres 10 de Gener de 2018 11:09
  • Tarragona Ràdio

El PDeCAT reclama la creació d’una zona verda en un descampat abandonat de La Granja. El grup municipal recorda que la zona fa més de 20 anys que es troba degradada.

La regidora Cristina Guzmán ha reclamat a l’equip de govern que dignifiqui el descampat, ubicat al carrer Deltebre del barri. Es tracta d’un gran terreny situat entre l’Institut Torreforta i la carretera T-11. Guzmán ha recordat que el govern municipal es va comprometre a crear-hi una zona verda. Segons la regidora del PDeCAT, cal actuar al més aviat possible perquè el descampat s’està convertint en un pipican improvisat i ja s’hi han vist diversos toxicòmans”.

D’altra banda, des del Grup Municipal del PDeCAT també s’ha sol·licitat a l’equip de govern l’arranjament dels locals de l’Associació de Veïns de La Granja. Cristina Guzmán assegura que el manteniment dels locals de l’entitat veïnal, ubicats al carrer Gran Canària, “és inexistent”. Des del grup municipal també s’ha sol·licitat la millora integral del parc per a infants i joves ubicat al carrer Gran Canària de La Granja.