El petit comerç de Tarragona viu amb resignació l'arribada de les rebaixes

Publicat dimarts 07 de Gener de 2020 12:35
  • Comerç
  • Rebaixes
  • Jan Magarolas Guinovart
  • Via T

La campanya de rebaixes arriba avui a Tarragona. El petit comerç de la ciutat es veu obligat a sumar-se als descomptes, que en molts casos els perjudiquen econòmicament. Des de l’Associació de Comerciants Via T, Raquel Pizarro ha estat entrevistada avui al Matí de Tarragona Ràdio, on ha explicat el pessimisme que viu el comerç de proximitat.

El petit comerç es veu obligat a fer descomptes encara que els vagi malament. «Econòmicament no ens compensa, però intentem tenir molts descomptes i una atenció personalitzada» per no perdre clients, ha dit Raquel Pizarro.

Pizarro ha denunciat que les compres per internet també afecten negativament el comerç de proximitat. Assegura que hi ha «una gran quantitat de persones» que opten per la via online i que «això afecta el petit comerç», al que ha defensat per la seva proximitat i atenció.

La compra per internet i la gran quantitat de descomptes al llarg de l’any fan que cada vegada es noti menys l’efecte de les rebaixes, que aquest any s’allargaran fins a finals de febrer.