El pilar caminant és l'element escollit per representar la imatge de les festes de Santa Tecla 2019

Publicat dimecres 31 de Juliol de 2019 13:20
  • Arnau Montreal
  • Santa Tecla
  • Tarragona Ràdio

El pilar caminant sortint des de la plaça de les cols és l’element de la ciutat escollit per ser el protagonista del cartell de les festes de Santa Tecla d’aquest 2019. Per primer cop, la imatge de les festes majors està dividida en quatre versions, representant les quatre colles castelleres de la ciutat: Els Xiquets de Tarragona, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Castellers de Sant Pere i Sant Pau i els Xiquets dels Serrallo. La imatge que representarà les festes al marxandatge oficial és l'enxaneta, amb el vitrall de la catedral al darrera.

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha reivindicat que la imatge de les festes de Santa Tecla és un element molt important i el més reproduït de la ciutat.

El dissenyador de la imatge de les festes de Santa Tecla, Arnau Martín, ha explicat que va decidir fer quatre versions representant cada una de les colles de la ciutat i també els seus castellers.

El marxandatge oficial de les festes consta d’una samarreta editada pel Ball de Diables de Tarragona al preu de 12 euros, la motxilla de la Colla de Diables Voramar a 7 euros, el mocador editat per la Moixiganga a 5 euros, el tote bag de l’Agrupació de Portants dels Nanos vells a 7 euros i finalment el Vano editat per la Unió d’Empresaris dels Voltants del Mercat Central a 6 euros. Tots els elements estaran disponibles a partir del 20 d’agost al Mercat Central i a diferents punts de la ciutat. També es podran comprar a l’stand de les festes.