El ple de l’Ajuntament de Tarragona aprova la relació de llocs de treball amb el rebuig de l'oposició

Publicat dilluns 09 de Octubre de 2017 09:54
  • Tarragona Ràdio

El ple de l’Ajuntament de Tarragona aprova la relació de llocs de treball. Aquest punt de l’ordre del dia ha tirat endavant després d’un empat a 13 vots. L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha fet ús del seu vot de qualitat per tal que, finalment, pogués prosperar. Tota l’oposició menys el regidor d’Units per Avançar, Josep Maria Prats, han votat en contra.

La relació de llocs de treball estipula les funcions i atribucions dels treballadors i treballadores municipals d’acord amb el lloc que ocupin. La consellera responsable de Recursos Humans, Ivana Martínez, ha recordat que han estat treballant durant mesos per disposar del document. Nega, per tant, que s’hagi fet de manera opaca. Diu que ara el consistori ja té una imatge fixa dels llocs de treball de la casa.

La portaveu de la CUP, Laia Estrada, recorda que fa anys que reclamen disposar de la relació de llocs de treball. Diu que l’únic que s’ha fet és perpetuar l’estatus quo.

El portaveu de Ciutadans, Rubén Viñuales, afirma que ja venien avisant que calia pensar millor per tirar endavant la proposta tenint en compte la posició contrària dels sindicats.

El regidor d’ERC Jordi Fortuny parla de poca transparència.Una quinzena de treballadors municipals han protestat a la sala de plens, contraris a la relació de llocs de treball.

D’altra banda, s’ha aprovat per unanimitat l’ordenança reguladora de la venda no sedentària al municipi.