El Poliesportiu de l'Anella Mediterrània s'inaugura institucionalment el 22 de març

Publicat dilluns 12 de Març de 2018 12:43
  • Tere Ortega
  • Josep Suñé

La reforma del Poliesportiu de l’Anella Mediterrània s’inaugurarà institucionalment el dijous 22 de març, tot just quan quedin tres mesos per a l’obertura dels Jocs Mediterranis. Serà la primera vegada que es tallarà la cinta i es descobrirà una placa en un equipament de l’Anella tot i que lluny del complex de Campclar, el ministre d’Esports, Íñigo Méndez de Vigo, va inaugurar el passat gener la remodelació del Nou Estadi.

El renovat poliesportiu funciona des del passat mes d’octubre i la intervenció, finançada per la Diputació de Tarragona amb un cost d’1 milió 300 mil euros, ha inclòs millores en els vestidors, l’ampliació dels gimnasos i de la zona administrativa. També s’ha instal·lat un ascensor.

L’acte inaugural preveu parlaments de l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros i del president de la Diputació, Josep Poblet. Es descobrirà una placa que identifica l’espai com a equipament de Tarragona 2018. La consellera municipal d’Esports, Elisa Vedrina, ha recordat, en una entrevista a Tarragona Ràdio, que ha estat molt positiu que les instal·lacions s’hagin pogut reobrir el passat octubre, junt amb la també remodelada pista d’atletisme de l’Anella. Segons Vedrina això ha permès provar durant un any els equipaments i que els usuaris en gaudeixin.

L'arquitecte Víctor Pujol ha assumit la remodelació del Pavelló. Ara fa uns mesos explicava que adquireix protagonisme l’espai central de l’equipament per aportar una major socialització dels usuaris que hi circulen.

Quedarà per fixar la data de la inauguració institucional de les pistes d’atletisme que també es troben a ple rendiment. Es calcula, d’altra banda, que a finals de maig ja es podran fer les proves test a la piscina olímpica en construcció al costat del poliesportiu remodelat.