Autor: Port de Tarragona

Autor: Port de Tarragona

El Port de Tarragona dona sortida a peces de gran tonatge per a estructures submarines als EEUU

Publicat dilluns 29 de Juny de 2020 11:21
  • Tarragona Ràdio

El Moll d’Aragó del Port De Tarragona ha estat el recinte on s’han guardat els components de gran tonatge durant un any i que ara comencen el seu trasllat als Estats Units. Aquest projecte és una nova mostra del ‘Project Cargo’, el qual ha permès la fàbrica de 22 peces de 200 tones cadascuna que seran col·locades al golf de Mèxic, entre les penínsules de Florida i Yucatán.

L’objectiu de cadascuna de les peces és assegurar la subjecció permanentment al fons del mar d’equips industrials submarins i proporcionar protecció contra càrregues operacionals. La funció principal de les 22 peces és subjectar les cadenes que amarraran diferents tipus d’instal·lacions submergides o flotants.

Aquest projecte ha estat un més dins del marc dels ‘Project Cargo’. El Port de Tarragona és un espai idoni per treballs com aquest, per ser un espai obert, ampli i amb mà d’obra especialitzada en el sector industrial.

Els equipaments portuaris també fan del Port un lloc important pel seu calat de 16 metres de fondària i grues multi propòsit amb capacitat màxima de fins a 35 tones.