Autor: Port de Tarragona

Autor: Port de Tarragona

El Port de Tarragona instal·la tres senyals d'encreuament intel·ligents i sostenibles

Publicat dimarts 14 de Juliol de 2020 12:45
  • Tarragona Ràdio

El Port de Tarragona ha instal·lat els primers senyals d’encreuament intel·ligents en tres cruïlles de poca visibilitat a l’espai de domini portuari. Consisteix en un mirall convex, una placa solar i un radar de detecció per informar si hi ha un vehicle a prop amb un cartell lluminós que s’encén intermitentment.

El projecte té com a missió augmentar la seguretat en els encreuaments amb poca visió i ofereix als conductors una informació addicional de si ve un vehicle a prop.

La instal·lació és 100% sostenible, ja que incorpora una placa solar que subministra energia al radar i el panell lluminós. Un nou pas endavant de l’Autoritat Portuària per contribuir al desenvolupament sostenible i evitar el canvi climàtic.

Els tres senyals nous es troben en diferents localitzacions. Un estarà a la rotonda més propera a les oficines en direcció al Moll de Costa; la segona en la incorporació dels vehicles que surtin del carrer Soria i la incorporació just al costat d’acreditacions del Port de Tarragona.