Autor: Joan Mercadé

Autor: Joan Mercadé

El Port de Tarragona presenta diversos actes per celebrar els seus 150 anys d'història

Publicat dijous 07 de Novembre de 2019 12:26
  • Joan Mercadé

El grup català 'Doctor Prats' serà el principal convidat pel Port de Tarragona en el marc de la celebració dels 150 anys de l'empresa portuària. També hi haurà un concert pels més petits amb el grup 'El Pot petit' i diversos actes institucionals i culturals que s'acabaran amb la inauguració del nou Museu del Port el novembre del 2020.

Per començar amb els esdeveniments, autoritat portuària presentarà el pròxim dijous l'Atles Històric, un llibre il·lustrat de la història de Tarragona. L'obra de Joan Carles Blanch, amb el títol Atles Històric i il·lustrat del Port de Tarragona. Del passat al present es presentarà el dijous 14 de novembre a les set de la tarda al tinglado 1 del Moll de Costa. En la roda de premsa per presentar els actes, el president del Port, Josep Maria Cruset ha destacat la importància de tenir un llibre que exemplifiqui el llegat del Port.

El dia 28 de febrer tindrà lloc un gran acte central al Refugi 1 del Moll de Costa en el qual es farà un homenatge i un agraïment a les persones que es dediquen i s'han dedicat a fer créixer el Port de Tarragona.

D'altra banda, hi haurà actes culturals importants. El grup infantil 'El Pot petit' i 'Doctor Prats' seran els convidats per fer un macroconcert el 27 de juny de l'any vinent. El grup pels més petits actuarà a la tarda, per donar pas al concert d'un dels grups catalans de moda entre els joves que cantaran a la mitjanit.

Tot es culminarà amb la presentació del nou Museu del Port, que començarà aquest mes i s'espera que estigui enllestit per aquestes alçades de l'any vinent. Es farà una reforma del refugi 2 que afectarà la superfície de 2.600 metres quadrats. Suposarà una inversió d'un milió d'euros i es farà una millora de l'envoltant de l'edifici i la substitució de la coberta per millorar les capacitats tèrmiques.