El Port de Tarragona serà la seu de l’Assemblea de MedCruise l’any 2021

Publicat dijous 11 de Juliol de 2019 18:10
  • Tarragona Ràdio

La notícia s'ha fet pública durant la Taula Institucional de Creuers, formada pels representants institucionals i empresarials del turisme de la Costa Daurada, i que s’ha reunit aquest dijous 11 de juliol Al Refugi 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona.

La Taula, que es reuneix un cop cada tres mesos, ha servit per presentar els nous membres, sorgits de les darreres eleccions municipals del 26 de maig, entre ells el nou alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i les conselleres de Turisme, Laura Castel, i de Comerç, María José López i García, de l’Ajuntament de Tarragona.

La reunió també ha servit PER presentar el Tarragona Cruise Port Welcome Center, situat al Refugi 1 del Moll de Costa. Aquesta nova zona de recepció de 1.300 metres quadrats,  inaugurada al mes de maig, funciona com a àrea de gestió per a l’entrada i sortida de les 27.000 persones que enguany comencen o acaben el seu viatge a la ciutat, d’un total de 110.000 turistes que aquest any entraran per mar a Tarragona.

Finalment, els responsables de Tarragona Cruise Port han aprofitat aquesta  reunió per anunciar que el Port de Tarragona serà la seu de l’Assemblea de MedCruise durant la primavera de l’any 2021. Aquesta important reunió semestral de l’Associació de Ports de Creuers de la Mediterrània acostuma a reunir més de 150 representants d’aquest sector, entre membres de l’associació, executius de navilieres, professionals i membres de la premsa internacional.