El Port redueix el ritme de les obres en marxa i assegura el compliment de les mesures de seguretat

Publicat dimecres 25 de Març de 2020 09:53
  • Tarragona Ràdio

El Port de Tarragona rebaixa les obres que té en marxa i assegura el compliment de les mesures de seguretat i salut davant la crisi sanitària. El Reial Decret 463/2020, de 14 de març no imposa l’aturada de les obres iniciades o ja contractades i per això el Port ha mantingut les que ja tenia en marxa per seguretat jurídica de totes les parts, a l'empara de les instruccions de Ports de l’Estat.

Davant d’aquesta realitat, el Port de Tarragona ha acordat una sèrie de mesures per garantir la seguretat i la salut de les persones en cadascuna de les obres. L'autoritat portuària rebaixa l'activitat en les obres al mínim indispensable per tal que, dintre d’una continuïtat dels treballs, també es mantingui el mínim nombre de persones a peu d’obra.

Paral·lelament, el Port ha demanat que les empreses adoptin les mesures preventives necessàries. En aquest sentit, cada empresa ha hagut d'implantar mesures preventives en les obres, i els responsables de Seguretat i Salut de cada obra han validat que aquestes s'ajustin a la normativa vigent pel COVID19 i en fan el seguiment.

La contractació del Moll de Balears no s’ha vist afectada.