El pregó de Pep Escoda obre les Festes del Roser

Publicat dimarts 01 de Octubre de 2019 19:21
  • Miguel González

El pregó del fotògraf tarragoní Pep Escoda ha donat el tret de sortida a les Festes del Roser de Tarragona que se celebren al carrer Merceria, la Baixada del Patriarca, la plaça de les Cols i la del Fòrum.
Les activitats s’allargaran fins diumenge 6 d’octubre amb la cultura, la música i la tradició com a eixos centrals.
Com a novetat, aquest dimarts s'han homenatjat les famílies que van iniciar el projecte de barri convertint-les en perpetuadores de les festes.

Aquest dimecres se celebrarà el tradicional concurs d'allioli i un de nou, de postres.
Dijous arribarà l'actuació del grup latin Show a la plaça del Fòrum a partir de dos quarts de nou. Divendres a la tarda serà el torn de la plantada de gegants, la cercavila i la proclamació de les pubilles, juntament amb una exhibició castellera dels Xiquets de Tarragona i música fins la matinada. Dissabte, com a novetat, s'instal·larà un mercadet vintage als carrers del barri pel matí i al migdia es farà un Vermut Electrònic.
A la tarda la festa seguirà amb cinema i un sopar de germanor i revetlla.

El vicepresident de l’Associació de Veïns, Sergi Carrillo, ha explicat a Tarragona Ràdio
Tarragona Ràdio que diumenge serà el dia més solemne i tradicional de la festa, amb la professó del matí com a acte destacat.

Diumenge a la tarda arribaran altres activitats noves com una sessió de micro obert, un recital de poesia o un concert amb música dels anys 60, 70 i 80.
El tradicional correfoc i una carretillada posarà el punt i final a les festes d'enguany.